Schrijf je nu in

Stevens Stadscross

De stadscross op zaterdagavond 21 maart brengt je op plekken in Nijmegen waar je nog nooit bent geweest. Je komt ogen tekort, want je rent door de prachtig verlichte Stevenskerk, door de onderaardse gangen van de Bastei en midden door brouwerij De Hemel. In het Kronenburgerpark loop je ondergronds door de torens Roomse voet en Jacobstoren.

Maar je bent ook getuige van het concert dat de X Raiders geven in de Lindenberg. Hoe gaaf is dat? Dwars door een heavy metal rock 'n roll concert lopen! Aan de finish voel je je benen, want de klimmetjes zijn haast ontelbaar. Een mooie uitdaging dus!

 

Praktische informatie

Hoe lang is de Stevens Stadscross?

De Stevens Stadscross is ongeveer 7 km lang

Hoe laat is de start?

De Stevens Stadscross start op zaterdag 21 maart om 21.00 uur.

De halve marathon start om 12.00 uur
De tien kilometer start om 14.15 uur
De vijf kilometer start om 15.30 uur

 

Is er een deelname limiet?

Bij de Stevens Stadscross is er plek voor 3000 lopers. Op de 5 km, 10 km en de halve marathon is 5000 lopers per afstand het maximum.

Hoe ziet het shirt eruit?

Het shirt van 2020 heeft een gesublimeerde opdruk en korte mouwen. Het kost €19,95 als je het bestelt bij je inschrijving.  Klik hier voor een afbeelding van het shirt.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Kijk hier

Parcours

Bekijk hier het parcours van de Stevens Stadscross.

Ben je benieuwd naar de gebouwen waar je doorheen loopt? Lees dan hier verder.

De mooiste plekjes in donker Nijmegen

In 2019 vond de allereerste Stevens Stadscross plaats. Deze loop door donker Nijmegen bracht de deelnemers op mooie en verrassende plekken. Zoveel mogelijk klimmetjes, steegjes, trapjes en onontdekte plekjes kwamen in het parcours voor. Ook liepen de lopers door de spectaculair verlichte Stevenskerk en door natuurhistorisch museum de Bastei.

Bekijk het filmpje hieronder om te zien hoe mooi het was.

 

 

WhatsApp ons!