Uitslagen 2024

BEREIKBAARHEID

Als organisator van grote evenementen kijken we altijd naar de impact van onze evenementen op de omgeving. De vervoersbewegingen van o.a. deelnemers spelen daar een grote rol in. We stimuleren dan ook altijd om indien mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer van en naar Nijmegen te komen. Om het je iets makkelijker te maken, hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet:

FIETS/TE VOET

Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om te voet of met de fiets te komen. Je kunt je fiets stallen bij het NS station op enkele minuten lopen vanaf de start.

BUS

Ook per bus is de Alfa Laval Stevensloop goed bereikbaar. Plan je reis naar centraal station Nijmegen, vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de start.

Lopers uit de regio Arnhem-Nijmegen reizen op vertoon van het bewijs van inschrijving (kan op telefoon) gratis met Breng naar Nijmegen en terug. De regio Arnhem-Nijmegen is het gebied dat begrensd wordt door Wageningen – Arnhem – Dieren– Doesburg - Tolkamer - Millingen a/d Rijn – Milsbeek – Grave – Druten – Wageningen. Omdat Breng graag wil weten op hoeveel lopers ze mogen rekenen en om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de start staat, vragen wij je uiterlijk vrijdag 15 maart een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de dag (zaterdag of zondag) en de plaats waar je in de bus stapt. Doe dat ook als je je auto achterlaat op P+R Nijmegen Noord en daar op de bus stapt!

TREIN

Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het een kleine 5 minuten lopen is naar de start en finish.

PARKEREN

In Nijmegen zijn verschillende parkeergarages geopend op 16 en 17 maart. De garages in de directe omgeving van start en finish vind je via deze Google Maps link. We moedigen altijd aan om minimaal een deel van je reis met het openbaar vervoer te doen. Mocht je van een P+R gebruik gaan maken, vragen wij je uiterlijk vrijdag 15 maart een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de dag (zaterdag of zondag) en de P+R waar je in de bus stapt.