Uitslagen 2023

BEREIKBAARHEID

Als organisator van grote evenementen kijken we altijd naar de impact van onze evenementen op de omgeving. De vervoersbewegingen van o.a. deelnemers spelen daar een grote rol in. We stimuleren dan ook altijd om indien mogelijk te voet, met de fiets of met het openbaar vervoer van en naar Nijmegen te komen. Om het je iets makkelijker te maken, hebben we hieronder een aantal zaken op een rijtje gezet:

FIETS/TE VOET

Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om te voet of met de fiets te komen. Je kunt je fiets stallen bij het NS station op enkele minuten lopen vanaf de start.

BUS

Ook per bus is de Alfa Laval Stevensloop goed bereikbaar. Plan je reis naar centraal station Nijmegen, vanaf daar is het een paar minuten lopen naar de start.

TREIN

Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het een kleine 5 minuten lopen is naar de start en finish.

PARKEREN

In Nijmegen zijn verschillende parkeergarages geopend op 16 en 17 maart. De garages in de directe omgeving van start en finish vind je via deze Google Maps link.