Uitslagen 2022

Shirt

Ook dit jaar is er weer een shirt ontwikkeld, speciaal voor de Alfa Laval Stevensloop en de Stevens Stadscross. Met een vernieuwde 2022-proof stijl, en het shirt is gemaakt van functioneel materiaal wat het prettig maakt om te dragen en in te sporten.

Er is een vrouwen- en een mannenmodel en je kunt kiezen uit vele maten (XS t/m XXL). Bij je inschrijving kun je je shirt bestellen, je betaalt hiervoor €27,50.

Wanneer je het shirt besteld hebt vóór 7 januari, krijg je een bonnetje aan je startnummer waarmee je het shirt op de dag van het evenement kunt ophalen. Shirts die later worden besteld, worden na het evenement thuisgestuurd. Portokosten hiervan bedragen €4,-. Wanneer het evenement wordt geannuleerd, zullen de shirts die zijn besteld bij inschrijving ná 6 januari niet meer worden besteld en verzonden. Hiervoor worden de kosten dan gerestitueerd.  

Meten is je maat weten

Neem je lievelingsshirt uit de kast en meet de afmetingen. Vergelijk deze vervolgens met de afmetingen in de maattabel voor vrouwen of mannen en je weet precies welk shirt voor jou geschikt is.

WhatsApp ons!