Uitslagen 2022

DEELNEMERSINFORMATIE

STARTTIJDEN PER STARTVAK

Je vindt de startvakken en bijbehorende starttijden op de plattegrond van het start- en finishgebied.

Klik hier voor een plattegrond van het start- en finishgebied van de Alfa Laval Stevensloop & Stevens Stadscross

Parcoursen

Op deze pagina vind je de kaarten van de verschillende parcoursen.

BEREIKBAARHEID

FIETS
Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om met de fiets te komen. Deze kun je stallen bij het NS station.

TREIN
Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het een kleine 5 minuten lopen is naar de start en finish.

BUS
Lopers uit de regio Arnhem-Nijmegen reizen op vertoon van het startnummer gratis met Breng naar Nijmegen en terug. De regio Arnhem-Nijmegen is het gebied dat begrensd wordt door Wageningen – Arnhem – Dieren– Doesburg - Tolkamer - Millingen a/d Rijn – Milsbeek  – Druten – Wageningen. Omdat Breng graag wil weten op hoeveel lopers ze mogen rekenen en om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de start staat, vragen wij je uiterlijk vrijdag 18 maart een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de dag (zaterdag of zondag) en de plaats waar je in de bus stapt. Let op: zondag is de brug in Grave afgesloten, waardoor geen busverkeer mogelijk is van Grave naar Nijmegen.

PARKEREN
In Nijmegen zijn verschillende parkeergarages geopend op 19 en 20 maart.

ALFA LAVAL STEVENSLOOP APP

Download de Alfa Laval Stevensloop app gratis in de Play Store (Android) of de App Store (iOS). Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws en kunt door je supporters gevolgd worden via live tracking. Daarnaast heeft de app een interactieve plattegrond en is het mogelijk om selfies te maken en uitslagen te delen via social media. 

Klik hier om de app te downloaden voor Android.

Klik hier om de app te downloaden voor Apple.

STARTNUMMER OVERDRAGEN

Wil je je startnummer overdragen? Kijk dan op deze pagina.

STARTNUMMER OPHALEN BUITENLANDSE DEELNEMERS

Buitenlandse deelnemers krijgen hun startnummer niet thuisgestuurd. Zij kunnen hun startnummer tijdens het evenement ophalen in het Kronenburgerpark.

OPHALEN T-SHIRT

Als je vóór 7 januari een shirt hebt besteld, zit er een bonnetje aan je startnummer waarmee je jouw T-shirt op kunt halen tijdens het evenement. Dit kan bij de T-shirt uitgifte in het Kronenburgerpark. Op zaterdag is de T-shirt uitgifte geopend van 19:30 tot en met 22:00 uur. Op zondag is de T-shirt uitgifte geopend van 10:30 tot en met 16:30 uur. 

Als je na 6 januari een shirt hebt besteld, dan krijg je het shirt naar verwachting eind april thuisgestuurd.