Uitslagen 2023

DEELNEMERSINFORMATIE

STARTTIJDEN PER STARTVAK

Je vindt de startvakken en bijbehorende starttijden op de plattegrond van het start- en finishgebied. Je kunt op onderstaande afbeelding klikken voor een grotere versie.

Parcoursen

Op deze pagina vind je de kaarten van de verschillende parcoursen.

BEREIKBAARHEID

FIETS
Als je uit (de buurt van) Nijmegen komt, raden wij je aan om met de fiets te komen. Deze kun je stallen bij het NS station.

TREIN
Kom je met de trein, plan dan je reis op de NS Reisplanner. Je reist naar station Nijmegen, van waaruit het een kleine 5 minuten lopen is naar de start en finish.

BUS
Lopers uit de regio Arnhem-Nijmegen reizen op vertoon van de mail van woensdag 15 maart waarin het startnummer vermeld staat en legitimatie gratis met Breng naar Nijmegen en terug. De regio Arnhem-Nijmegen is het gebied dat begrensd wordt door Wageningen – Arnhem – Dieren– Doesburg - Tolkamer - Millingen a/d Rijn – Milsbeek  – Druten – Wageningen. Omdat Breng graag wil weten op hoeveel lopers ze mogen rekenen en om ervoor te zorgen dat iedereen op tijd aan de start staat, vragen wij je uiterlijk vrijdag 17 maart een mailtje te sturen naar 7heuvel@connexxion.nl met vermelding van de dag (zaterdag of zondag) en de plaats waar je in de bus stapt.

PARKEREN
In Nijmegen zijn verschillende parkeergarages geopend op 18 en 19 maart. Bekijk hier meer informatie over parkeren in Nijmegen.

ALFA LAVAL STEVENSLOOP APP

Download de Alfa Laval Stevensloop app gratis in de Play Store (Android) of de App Store (iOS). Je blijft op de hoogte van het laatste nieuws en kunt door je supporters gevolgd worden via live tracking. Daarnaast heeft de app een interactieve plattegrond en is het mogelijk om selfies te maken en uitslagen te delen via social media. 

Klik hier om de app te downloaden voor Android.

Klik hier om de app te downloaden voor Apple.

RECYCLING STARTNUMMERS

Bij de garderobe staan inzamelbakken voor startnummers.  De startnummers worden door de producent gerecycled tot nieuwe producten.

STARTNUMMER OVERDRAGEN

Wil je je startnummer overdragen? Regel dit dan via je persoonlijke dashboard (zie link in inschrijfbevestiging). Je kunt alleen het volledige startpakket overdragen, zonder wijzigingen van afstand en eventueel bestelde extra's.

STARTNUMMER OPHALEN 

Alle deelnemers moeten hun startnummer ophalen in het Kronenburgerpark.
Op zaterdag kun je je startnummer ophalen tussen 18:00 en 21:30 uur.
Op zondag kun je je startnummer ophalen tussen 10:00 en 15:30 uur.

Op zaterdag kun je ook je startnummer voor zondag ophalen.

Let op: Op dinsdag 14 maart heb je je startnummer per mail ontvangen. Zorg dat je weet welk startnummer je hebt als je je fysieke startnummer komt ophalen.

Ben je de mail met je startnummer kwijt? Je vindt je startnummer ook via je persoonlijke dashboard (zie link in inschrijfbevestiging).

OPHALEN T-SHIRT

Als je een shirt hebt besteld, zit er een bonnetje aan je startnummer waarmee je jouw T-shirt op kunt halen tijdens het evenement. Dit kan bij de T-shirt uitgifte in het Kronenburgerpark. Op zaterdag is de T-shirt uitgifte geopend van 18:00 tot en met 21:30 uur. Op zondag is de T-shirt uitgifte geopend van 10:00 tot en met 15:30 uur.

DRANK ONDERWEG

Op de 10 kilometer is er na 4 kilometer een drankpost met Ooho's gevuld met water.

Op de halve marathon zijn er drankposten na 4, 10 en 16 kilometer. Op de eerste drankpost krijgen de deelnemers Ooho's met 70ml water. Bij de tweede en derde drankpost krijgen de deelnemers een circulaire beker gevuld met water. Let op: De beker is alleen volledig recyclebaar als hij op de juiste manier wordt ingezameld. Gooi de beker daarom in de daarvoor bestemde afvalbakken en niet op de grond. Een beker vervuild met bijvoorbeeld zand is niet meer 100% recyclebaar tot exact dezelfde beker. Bij de derde drankpost zijn ook bananen beschikbaar.

DRANK NA DE FINISH

Aan de finish krijgen deelnemers aan de Stevens Stadscross Ooho's met 70ml water en circulaire bekers uitgereikt. De bekers kunnen deelnemers vullen bij de watertappunten in het uitloopgebied na de finish. De circulaire bekers zijn volledig te recyclen als ze op de juiste manier worden ingezameld. Gooi de beker daarom in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Alle deelnemers aan de Alfa Laval Stevensloop op zondag, krijgen van Alfa Laval een opvouwbaar en herbruikbaar bekertje. Dit bekertje kunnen deelnemers vullen bij de watertappunten bij de finish. Dankzij het gebruik van Ooho's en herbruikbare bekertjes zijn er geen wegwerpbekers meer nodig.

FAQ

Is je vraag hierboven niet beantwoord? Kijk dan in de FAQ op onze website. Je kunt ook contact met ons opnemen via info@stevensloop.nl of 024-3792397.