Uitslagen 2023

Sectorcoördinatoren parcours & mobiliteit Alfa Laval Stevensloop gezocht 

Voor de Alfa Laval Stevensloop zoeken we nieuwe coördinatoren voor het parcours en de mobiliteit. De Alfa Laval Stevensloop is dé stadsloop van Nijmegen met afstanden van 5 kilometer, 10 kilometer en de halve marathon. 

Taken parcours

De sectorcoördinatoren zijn verantwoordelijk voor een deel van het parcours. Zij maken de postinstructies voor de wegafsluitingen, zorgen ervoor dat de verkeersregelaars op de juiste plek staan en goed kunnen werken en houden contact met de twee parcourscoördinatoren over de gang van zaken op het parcours.  

Taken mobiliteit

In de categorie mobiliteit staat centraal dat de impact van het evenement op de mobiliteit van de stad wordt geminimaliseerd.

Profiel    

We zijn op zoek naar een persoon die zelfstandig kan plannen en organiseren, stressbestendig is en oog heeft voor kwaliteit. Bovenal vind je het leuk om onderdeel uit te maken van een enthousiaste groep vrijwilligers die samen met een kleine, professionele organisatie een van de grootste Nijmeegse hardloopevenementen neerzet. 

De sectorcoördinator is een vrijwilliger in het parcours- en mobiliteitsteam van de Alfa Laval Stevensloop en ontvangt hiervoor een vrijwilligersvergoeding. De tijdsinvestering is ongeveer 30 à 40 uur in het voortraject plus 10 uur op zondag 19 maart 2022.