Schrijf je nu in

AA Drink

AA Drink is het meest gebruikte sportdrankenmerk onder hardlopers in Nederland. Al ruim 25 jaar worden topatleten, bewegingswetenschappers en voedingsspecialisten samengebracht bij de ontwikkeling van de toonaangevende AA Drink sportdranken. Dankzij die samenwerking is het AA Drink assortiment volledig afgestemd op de veeleisende atleet van nu. AA Drink heeft voor iedere atleet de juiste sportdrank op het juiste moment. Zowel voor, tijdens als na de inspanning. Als sponsor en official supplier van de Stevensloop, ondersteunt AA Drink alle lopers met de juiste sportdrank op het juiste moment. Zo haalt iedereen het maximale uit zijn of haar prestatie.

AA DRINK ISO-LEMON (DURING)

‘Hoe support AA Drink mij tijdens de Stevensloop?’

Met Iso-Lemon laad jij jezelf op met elektrolyten, water en koolhydraten in de perfecte isotone samenstelling. We hebben daarom een verzorgingspost voor de lopers van de 10 km (na 5 km) en 3 langs het parcours van de halve marathon ingericht: KM 5 / KM 10 / 15 KM. Zo houd je jouw vocht- en energiebalans altijd op peil minimaliseer je mogelijk prestatieverlies. Daarnaast heeft ook je herstelvermogen baat bij een constante vocht- en energiebalans. Tip: maak gebruik van alle AA Drink verzorgingsposten! Op de verzorgingsposten langs het parcours wordt AA Drink Iso-Lemon aangereikt in een kartonnen bekertje van gerecycled materiaal. Op de finish ontvang je een flesje Iso-lemon 0,33 cc.

WELK GEBRUIKSMOMENT?

Wist je dat we voor elk moment in de sport een sportdrank beschikbaar hebben? Elk gebruiksmoment vereist namelijk zijn eigen unieke sportdrank. Alleen zo haal jij het maximale uit je prestatie. Zo gebruik je AA Drink Pro Energy bijvoorbeeld voorafgaand aan een lange duurinspanning, voor een gelijkmatige energieafgifte. En AA Drink Iso-Lemon vooral tijdens het sporten om vocht en elektrolyten snel aan te vullen. Bekijk de gebruiksmomenten en de specifieke productinfo op de AA Drink website.