Schrijf je nu in

Waarom Elise hardloopt...

#runforgood

Pas als je in jezelf gelooft, gaan anderen in je geloven. Ik neem graag anderen mee in de zoektocht naar hun eigen talenten en kwaliteiten, hun persoonlijke ontdekkingstocht. De zoektocht waar je de kracht vandaan mag halen om iedere dag weer de keuzes te maken die voor jou en anderen het beste zijn.


De discipline, zelfliefde, de ruimte geven voor ‘t verwerken van al mijn gedachten en emoties, dat brengt mij iedere dag verder. Hardlopen helpt mij daarbij.
Alleen, samen, dik, dun, verwachtingen, kortom: “doe het op je eigen manier”

Met mijn eigen bedrijf begeleid ik jongvolwassenen wanneer ze vastlopen op hun pad. Onzeker zijn over hun talenten, hun doelen, het even niet meer weten. Na afloop kunnen ze vol vertrouwen achter hun eigen keuzes gaan staan, kennen ze zichzelf beter en weten ze waar ze op kunnen vertrouwen in het nemen van hun volgende stap.

Ken je die stem die jou tegenhoudt? Je dingen laat afzeggen, uitstellen “’t kan ook later of morgen”? Proof them wrong! In je zit de persoon die groots wil dromen, op avontuur wil, ‘t vandaag wil kunnen. Dat je er op uitgaat, leert, sterker wordt, verder wilt komten.

Hardlopen geeft je een fantastisch gevoel na afloop. Herinner het, sla het op, zodat je je positieve innerlijke kracht beloont en de volgende keer bij een moeilijk besluit wel gaat en kiest wat voor jou het beste is. Dat is de innerlijke kracht die sterker is dan wijzelf.

Ik ren omdat ik van mijzelf hou, tevreden ben met mijn lichaam, trots ben op wat ik kan en daarvoor goed wil zorgen, zodat we nog veel meer dingen samen kunnen ondernemen. Bergbeklimmen, fietsen, wandelen, er op uit! Zodat we worden en gaan wat en waar we willen zijn.