Uitslagen 2022

7H Masterclass met Susan Krumins - INSCHRIJVING GESLOTEN

Wil jij in maart deelnemen aan de Alfa Laval Stevensloop en zoek je naar een goede start voor je trainingen of zoek je tips en tricks voor een snellere tijd? Kom dan op zaterdag 7 december naar de 7H Masterclass. Een inspirerende dag over hardlopen, voeding, ademhalen, en verantwoord hardlopen, georganiseerd door Stichting Zevenheuvelenloop, InnOmnia en Susan Krumins.

Tijdens die dag in De Lindenberg in Nijmegen, direct aan het parcours van de Alfa Laval Stevensloop, zet je met vier workshops door Susan Krumins en trainers van InnOmnia een eerste stap naar een succesvolle Alfa Laval Stevensloop.

Intervaltraining met Susan Krumins en Bram Som

Tijdens deze dag ga je lopen met Susan Krumins en Bram Som. Zij nemen je mee op een intervaltraining, afgestemd op de afstand die je wilt gaan lopen op 22 maart.

PROGRAMMA

De dag duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur met vier workshoprondes en een lunch.

De kosten voor deelname zijn € 89,-. Hierbij inbegrepen is een startbewijs voor de Alfa Laval Stevensloop.

  • Intervaltraining door Susan Krumins en Bram Som
  • Workshop Voeding toegespitst op je hardloopwedstrijd en -afstand
  • Workshop verantwoord hardlopen en digital running door Gert Jan Wassink en Marcel van der Kuil
  • Workshop De kracht van ademhalen door Marije Pieterse te Raa
  • Trainingsschema (optioneel: trainingsschema op maat)
  • Koffie/thee
  • Lunch
  • Startbewijs voor de Alfa Laval Stevensloop


WORKSHOP INTERVALTRAINING

Je loopt met Susan Krumins en Bram Som op het parcours van de Alfa Laval Stevensloop. Je hoort waarom een intervaltraining nuttig is als je je prestatie wilt verbeteren, maar je wordt zelf ook uitgedaagd tijdens deze training onder leiding van de twee toplopers. Susan is oud winnares van de NN Zevenheuvelenloop (2016) en o.a. winnares van het zilver tijdens de Europese Kampioenschappen in 2018. Bram Som is Europees kampioen 800m in 2006.

WORKSHOP VOEDINGSPLAN

Voeding is de brandstof voor je lichaam en de juiste voeding kan je helpen je doelstellingen te behalen. Welke voeding neem je op welk moment en welke voeding laat je liever helemaal staan tot na de loop? Moet je onderweg eten of drinken? Al deze vragen komen aan bod en richten zich op de lopers van de 10km en de halve marathon.

WORKSHOP VERANTWOORD HARDLOPEN EN DIGITAL RUNNING

Je ziet het dagelijks op social media, hardlopers en data. Tegenwoordig houden wij van alles bij, delen we onze data op Strava en analyseren we onze gegevens via de platforms die onze sporthorloges of smartwatches ons bieden. We bekijken onze hartslag, routes, snelheden, pasfrequentie etc. Vaak is het lastig data goed te interpreteren of op de juiste manier te gebruiken. Tijdens deze workshop krijg je antwoord op de vraag wat data allemaal voor jou en jouw trainer/coach kan betekenen. Heel praktisch en ingezoomd op de praktijk. Je komt te weten hoe je nog beter je smartwatch, hartslagmeter en andere devices kunt gebruiken om je training te optimaliseren, maar ook welke trends in de nabije toekomst een rol kunnen gaan spelen. Deze workshop wordt verzorgd door Running Data Scientist Marcel van der Kuil en Gert-Jan Wassink, topatleet en talentcoach”.

WORKSHOP DE KRACHT VAN ADEMHALEN

Voor een optimale prestatie is zuurstofopname van groot belang. Tijdens deze workshop ervaar je de invloed van ademhalen tijdens het lopen en in het dagelijks leven. Daarnaast leer je hoe je je ademhaling kunt gebruiken om je focus te vergroten. Marije Pieterse te Raa, zelf meervoudig Nederlands kampioene 1500 m verzorgt deze workshop.

Inschrijving gesloten